Frisk luft og høy himmel like utenfor. Late dager på terrassen, og turer rundt idylliske Frøylandsvatnet.

NYT OMRÅDET FRA DITT EGET HJEM
line
Området ved Tangarholen inviterer til en aktiv fritid ved vannet, i skogen, og på Jærens åpne sletter og strender. Her er mulighetene mange for å finne den perfekte joggeturen, sykkelturen, venninneturen, søndagsturen, fisketuren...eller piknik med kajakk.

Med et hjem i Tangarholen trenger du ikke reise ut for å kunne glede deg over det flotte nærmiljøet. I tillegg til hyggelige fellesområder for beboerne har også hver leilighet et åpent, skjermet uteområde der en kan nyte soldager og se årstidene skifte i det vakre området rundt.
Illustrasjonsbilde-Fr%C3%B8ylandsvatnet
Dette er din investering, dine penger. Å kjøpe bolig er et stort prosjekt uavhengig av hvor du befinner deg i livet. Der du låser døra for kvelden, skal være et godt sted for deg og dine. Å bo godt handler om mer enn å ha et sted å sove og et sted å være. 
Å bo godt handler om å leve livet på dine premisser. Det handler også om å våkne og kjenne at føttene trives like godt som sjelen. 
Kjenne velbehag når du våkner om morgenen og tusser ut på badet og gjør deg klar for en ny dag. Kjenne glede når du kommer hjem en lørdags ettermiddag etter å ha vært ute på alt det du har vært ute på. Kjenne gleden av å sette seg ned og tenke at alt annet er verden - men akkurat dette - det er hjemme. Dette er ditt hjem. 
Tangarholen togstasjon
mckayla-crump-715292-unsplash
Tangarholen like ved stranden