• 4300 01
  • 4300 02 ikkebruk
  • ekst 4300 01

Et godt hjem med mange muligheter!

I Tangarholen blokk C, som er byggetrinn 2, kommer det 17 flotte leiligheter med størrelser fra 54-129 m² – alle med solide kvaliteter og bra plassering ved Klepp stasjon og Frøylandsvatnet. Byggetrinn 1 som besto av blokk A og B, totalt 44 leiligheter, er nå ferdigstilt. Fasaden mot uteområdene er aktivisert i form av sittenisjer, pergola, benker m.m. Dette sammen med beplantning tilrettelegger for opphold og trivsel mellom blokkene.
Leilighetsbygget utføres i lys tegl og med mørke kontrastområder i tre som skaper et vakkert eksteriør. Det er lagt vekt på trivelige fellesområder med soner for sosial aktivitet og rekreasjon. Parkering blir i lukket anlegg med heis til alle etasjer.
 
Tangarholen på landet

“TETT pÅ DET MESTA. TETT pÅ DET BESTA”

Beliggenheten på Klepp Stasjon er perfekt for deg som vil ha i både pose og sekk; bo trygt, idyllisk og naturnært – uten at dette går ut over en arbeidsplass i mer sentrale strøk.  

Med både togstasjonen og et av de vakreste friområdene på Jæren i umiddelbar nærhet, kan du på få minutter befinne deg på tur til fots eller på sykkel i vakker natur, på Bryne eller i Sandnes sentrum. Det er vel ingen overraskelse at det hyggelige tettstedet har opplevd solid tilflytting de siste årene?
Tangarholen togstasjon

Bo trygt, idyllisk og naturnært

tangarholen_beliggenhet02
Tangarholen like ved stranden
Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS
Ronny Skjøtskift
Tlf: 416 14 676

ros@aktiv.no
Steinar Stokka
Tlf: 465 95 969
sst@aktiv.no
Logo Sjo fasting arkitekter
Jærentreprenør logo
Grude%26Klingsheim_NEG-02