• 4300 01
  • 4300 02 ikkebruk
  • ekst 4300 01

Et godt hjem med mange muligheter!

I Tangarholen blokk C, som er byggetrinn 2, kommer det 17 flotte leiligheter med størrelser fra 54-129 m² – alle med solide kvaliteter og bra plassering ved Klepp stasjon og Frøylandsvatnet. Byggetrinn 1 som besto av blokk A og B, totalt 44 leiligheter, er nå ferdigstilt. Fasaden mot uteområdene er aktivisert i form av sittenisjer, pergola, benker m.m. Dette sammen med beplantning tilrettelegger for opphold og trivsel mellom blokkene.
Leilighetsbygget utføres i lys tegl og med mørke kontrastområder i tre som skaper et vakkert eksteriør. Det er lagt vekt på trivelige fellesområder med soner for sosial aktivitet og rekreasjon. Parkering blir i lukket anlegg med heis til alle etasjer.
 
Tangarholen på landet

“TETT pÅ DET MESTA. TETT pÅ DET BESTA”

Beliggenheten på Klepp Stasjon er perfekt for deg som vil ha i både pose og sekk; bo trygt, idyllisk og naturnært – uten at dette går ut over en arbeidsplass i mer sentrale strøk.  

Med både togstasjonen og et av de vakreste friområdene på Jæren i umiddelbar nærhet, kan du på få minutter befinne deg på tur til fots eller på sykkel i vakker natur, på Bryne eller i Sandnes sentrum. Det er vel ingen overraskelse at det hyggelige tettstedet har opplevd solid tilflytting de siste årene?
Tangarholen togstasjon

Bo trygt, idyllisk og naturnært

tangarholen beliggenhet02
Tangarholen like ved stranden
Aktiv Eiendomsmegling Jæren AS
Ronny Skjøtskift
Tlf: 416 14 676

ros@aktiv.no
Steinar Stokka
Tlf: 465 95 969
sst@aktiv.no
Logo Sjo fasting arkitekter
Jærentreprenør logo
grude%26klingsheim neg-02